Tuinaanleg


Door onze jarenlange ervaring in het aanleggen van diverse tuinen leveren wij een prachtig eindproduct.

Onderhoud


Buiten het aanleggen van tuinen kunt u ook terecht voor het onderhoud van de tuin. Of het nu gaat om snoeien onkruidbestrijding of het maaien van het gras, ons team staat altijd voor u klaar. Ook voor onderhoudscontracten kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Sierbestrating


Een enorme keuze aan Natuursteen, gebakken materialen en betonproducten, R. de Koning Hoveniers biedt veel creatieve mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin met sierbestrating. Graag denken wij met u mee over ideeën en kunnen adviseren over het gebruik van bepaalde steensoorten. Door onze jarenlange ervaringen zijn wij in staat de meest ingewikkelde ontwerpen voor u te realiseren. Het straatwerk krijgt van R. de Koning Sierbestrating dan ook bijzonder veel aandacht. En wordt zeer vakkundig aangelegd, en heeft een hoog afwerkingniveau.

» Bekijk een aantal gerealiseerde projecten

Projectbestrating


Wij zijn behalve sierbestrating, ook gespecialiseerd in project bestrating. Hiermee bedoelen wij het aanleggen van schoolpleinen, bedrijventerreinen, parkeerplaatsen, speelplaatsen, opritten, etc. Er kan dan ook een offerte gemaakt worden waarin grondwerk, riolering en bestrating worden meegenomen. Met behulp van professioneel materiaal zoals knikmops (shovel) en graafmachine kunnen ook zwaardere grondverzetwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Houtconstructies


Als hovenier worden we steeds vaker gevraagd om houtconstructie's als vlonders pergola's, veranda's, erfafscheidingen of tuinhuisjes op maat te maken. Ons assortiment bestaat zowel uit standaardelementen of losse materialen. Ons bedrijf is in het bijzonder uitgerust om in eigen beheer losse materialen te verwerken in divers toepassingen.